Homestyleväst

Varmt välkommen till Homestyleväst!

Verksamheten bedriver bl.a homestaging till privatpersoner inför bostadsförsäljning, främst i Varberg med omnejd. Inriktningen på uppdragen är främst att förstärka bostadens förutsättningar med utgångspunkt från delar av det möblemang som redan finns. Det gör att kostnaden för kunden blir lägre än vid sk helstylingar/helstagingar eller där stora delar av möblemanget byts ut. Vi kan därför ses som ett alternativ till andra företag i branschen. Stylisten kompletterar sedan med mindre möbler och inredningsdetaljer och skapar en personlig men inte privat miljö. 

Övriga tjänster återfinns här nedanför!

Homestyleväst har som målsättning att värna om miljön. Det görs bland annat genom att välja lokala företag och producenter för inköp i den mån det går. Vidare är en del av produkterna som används vid uppdragen köpta second hand eller via auktion och bidrar därmed till hållbarhet. 

Jag som genomför homestylingen heter Mirella Nyberg. Jag brinner för inredning och styling. Min ambition är att göra varje uppdrag unikt och jag tar mig an det med själ, hjärta och mycket känsla. Som kund kan du lita på det. För mig liksom för dig som kund är det viktigt att mitt arbete ger mervärde vid en bostadsförsäljning. Jag har alltid haft ett kreativt intresse och har utbildat mig inom området genom flera inredningskurser. Jag bevakar även området homestaging och håller mig uppdaterad på trender, allt för att forma mitt arbete på bästa sätt. Utöver det är jag utbildad beteendevetare med psykologi som huvudämne, en bakgrund som ger en extra dimension till arbetet. Välkommen att anlita mig, jag ser fram emot vårt samarbete!

Det är numera tydligt att styling inför försäljning av en bostad ökar priset med mellan 10-15 % varför det är väl investerade kronor att använda stylist i dessa uppdrag. Jag har stylat många bostäder med fina resultat för både kund och mäklare.

Tjänster

Konsultation homestyling

Område: Varberg med omnejd

Stylist och kund bokar tid och stylisten går igenom bostaden rum för rum och ger råd inför styling. Konsultationen tar mellan 1-1,5 tim. Kunden väljer sedan om man vill anlita stylisten eller genomföra stylingen på egen hand. 

Inredningskonsultation

Område: Varberg med omnejd

Har du kört fast med inredningen hemma? Kanske behöver du ett bollplank och lite nya ideer? Ev funderar du på att sälja din bostad och behöver veta hur du ska förbereda den. Uppdraget går till så att stylisten kommer hem till kunden och vi går gemensamt igenom bostaden. Kunden får tips och råd utifrån hur det specifika behovet ser ut. Tidsåtgång ca 1,5 timmar. 

pris:  1300 kr inkl moms

Homestyling

Område: Varberg med omnejd

Kund och stylist kommer överens om tidpunkt där stylisten genomför stylingen. Tidsåtgången och priset för uppdraget beräknas utifrån bostadens storlek.

Blommor ingår alltid. Kostnaden för homestaging är avdragsgill vid deklaration, blankett K5/K6

prisuppgifter inkl moms 

 

1:a  8000-9300 kr

2:a  9000-10300 kr

3:a  10000-11300 kr

4:a  11000-12300 kr

5:a/

hus  13000-21000 kr

 

Vid styling av enstaka utrymme som tex en balkong eller uteplats kommer vi överens om pris, utgångspriset är dock 3000 kr inkl moms.

 

I ovanstående priser ingår hyra av mindre möbler och detaljer under 8 veckor. Inom den tidsramen är de allra flesta bostäder klara att tömmas. Vid behov av längre tid tillkommer ytterligare kostnad om 500 kr/v.

 

Fullstyling

Komplett styling av tom bostad, här inreder jag med allt som behövs för att göra bostaden inbjudande.

pris fr 15000-30000kr, exakt prisuppgift lämnas efter hembesök.

Visningsstyling

Område: Varberg med omnejd

Här går jag igenom bostaden inför visning. Tillsätter fräscha blommor, ordnar sängar och soffkuddar. Arrangerar och ev återställer tidigare styling så att intrycket av bostaden ska bli så positivt som möjligt.

 

Pris inkl moms

3000 kr

Inredningsuppdrag

Område: Halland & Västra Götaland, vid nätbaserad tjänst är området obegränsat

Jag genomför även inredningsuppdrag vid förfrågan. Det startar med att vi träffas i ditt hem eller det utrymme som ska inredas, för en konsultation. Då går vi igenom vilka funktioner som önskas och vilken färgsättning och stil du föredrar. Du behöver inte ha en klar bild, jag kommer med förslag.

 

Vid uppföljande kontakt får du med utgångspunkt från vårt första möte förslag på möblering, färger och inköpslista. Du får exempelbilder för att kunna se färger och möblemang så att du får en uppfattning om slutresultatet.

 

Vill du ha hjälp med inköp och att praktiskt genomföra inredningsförslaget kan jag även bistå med det, mot extra kostnad.

 

prisuppgifter inkl moms:

Konsultations- och uppföljningsmöte, exempelbilder på möbler och färger samt inköpslista.

 

Fr - 4000 kr för ett rum

Fr - 8000 kr för två rum osv

 

Hushållsnära tjänster

Jag har även kontakter med företag som kan erbjuda övriga tjänster kopplat till din bostad, såsom måleriarbete, enklare renovering invändigt eller utvändigt, städning, flytt mm. Hör av dig så etablerar jag kontakten.

 

Produktstyling & foto

Område: Obegränsat

I den här tjänsten diskuterar vi oss fram till upplägg och omfattning på uppdraget. Jag kommer med förslag vid behov. 

 

Pris efter överenskommelse.

 

 

Kreatör

Område: Halland, Västra Götaland eller enligt överenskommelse

Här sätter bara fantasin gränserna för vårt samarbete. Vi kommer tillsammans fram till hur jag kan hjälpa er. Det kan gälla att ge förslag på och skaffa fram rekvisita till ett projekt, styling inför ett specifikt event eller att skapa en inspirerande miljö.

 

Pris efter överenskommelse.

 

 

 

Information

Jag arbetar som egenanställd. F-skatt finns därför genom att kund faktureras via Cool Company.