Först lite mer om personen bakom Homestyleväst. Jag brinner för inredning och styling. Min ambition är att göra varje uppdrag unikt och jag tar mig an det med själ och hjärta och mycket känsla. Det kan du som kund lita på. För mig liksom för dig som kund är det viktigt att mitt arbete ger mervärde vare sig det gäller en bostadsförsäljning eller ett inredningsuppdrag. Jag har alltid haft ett kreativt intresse och har utbildat mig inom området genom flera inredningskurser. Jag bevakar även området homestaging och håller mig uppdaterad på trender, allt för att forma mitt arbete på bästa sätt. Utöver det är jag utbildad beteendevetare med psykologi som huvudämne, en bakgrund som ger en extra dimension till arbetet. Välkommen att anlita mig, jag ser fram emot vårt samarbete!

Det är numera tydligt att styling inför försäljning av en bostad gör att den säljs snabbare och ökar slutpriset med mellan 10-15 %, varför det är väl investerade kronor att använda stylist i dessa uppdrag. Jag har stylat många bostäder med fina resultat för både kund och mäklare.

Tjänster

Konsultation- styling inför försäljning

Område: Varberg, Halland

Stylist och kund bokar tid och stylisten går igenom bostaden rum för rum och ger råd inför styling. Konsultationen tar mellan 1-1,5 tim. Kunden väljer sedan om man vill anlita stylisten eller genomföra stylingen på egen hand. 

Att tänka på! En annan färgsättning på väggar kan göra stor skillnad för slutresultatet vid en bostadsförsäljning. Jag tipsar gärna om färgsättningen.

Inredningskonsultation

Område: Varberg med omnejd

Har du kört fast med inredningen hemma? Kanske behöver du ett bollplank och nya ideer? Ofta startar förändringsprocessen redan under besöket. Uppdraget går till så att stylisten kommer hem till kunden och vi går gemensamt igenom bostaden. Kunden får tips och råd utifrån hur det specifika behovet ser ut. Tidsåtgång ca 1,5 timmar. 

pris:  1300 kr inkl moms

Styling inför försäljning

Område: Varberg med omnejd

Kund och stylist kommer överens om tidpunkt där stylisten genomför stylingen. Tidsåtgången och priset för uppdraget beräknas utifrån bostadens storlek.

Blommor ingår med max en gång. Kostnaden för homestaging är avdragsgill vid försäljning, blankett K5/K6

prisuppgifter inkl moms 

 

1:a  9000-11000 kr

2:a  12000-14000 kr

3:a  15000-17000 kr

4:a  19000-21000 kr

5:a/

hus  22000-38000kr

 

Vid styling av enstaka utrymme som tex en balkong eller uteplats kommer vi överens om pris, utgångspriset är dock 4000 kr inkl moms.

 

I ovanstående priser ingår hyra av mindre möbler, textilier, konst och detaljer under 8 veckor. Inom den tidsramen är de allra flesta bostäder klara att tömmas. Vid behov av längre tid tillkommer ytterligare kostnad om 300 kr/v.

 

Fullstyling

Komplett styling av tom bostad, här inreder jag med allt som behövs för att visa bostaden från dess bästa sida.

pris fr 19000 kr, exakt prisuppgift lämnas efter hembesök och beror bla på hur lättillgänglig bostaden är samt antal rum och extraytor som ska stylas.

Visningsstyling eller fotostyling

Område: Varberg med omnejd

Här går jag igenom bostaden inför fotografering eller visning. Tillsätter fräscha blommor, textilier och ev konst, ordnar sängar och arrangerar om möblering. Ev återställande av  tidigare styling så att bostaden kan presenteras från sin allra bästa sida. 

 

Pris inkl moms

5-6000 kr

Inredningsuppdrag

Område: Halland & Västra Götaland, vid nätbaserad tjänst är området obegränsat

Inredningsuppdraget startar med att vi träffas fysiskt eller virtuellt i ditt hem eller det utrymme som ska inredas, för en konsultation. Då går vi igenom vilka funktioner som önskas och vilken färgsättning och stil du föredrar. Du behöver inte ha en klar bild, jag kommer med förslag.

 

Vid uppföljande kontakt får du med utgångspunkt från vårt första möte förslag på möblering, färger och inköpslista. Du får exempelbilder för att kunna se färger och möblemang så att du får en uppfattning om slutresultatet.

 

Vill du ha hjälp med inköp och att praktiskt genomföra inredningsförslaget kan jag även bistå med det, mot extra kostnad.

 

prisuppgifter inkl moms:

Konsultations- och uppföljningsmöte, exempelbilder på möbler och färger samt inköpslista.

 

Fr - 4000 kr för ett rum

Fr - 8000 kr för två rum osv

 

Hushållsnära tjänster

Jag har även kontakter med företag som kan erbjuda övriga tjänster kopplade till din bostad, såsom måleriarbete, enklare renovering invändigt eller utvändigt, städning, flytt mm. Hör av dig så etablerar jag kontakten.

Produktstyling, foto & marknadsföring

Område: Obegränsat

I den här tjänsten diskuterar vi oss fram till upplägg och omfattning på uppdraget. Jag kommer med förslag vid behov. 

 

Pris efter överenskommelse.

 

 

Kreatör/kreativa projekt

Område: Halland, Västra Götaland eller enligt överenskommelse

Här sätter bara fantasin gränserna för vårt samarbete. Vi kommer tillsammans fram till hur jag kan hjälpa er. Det kan gälla att ge förslag på och skaffa fram rekvisita till ett projekt, styling inför ett specifikt event eller att skapa en inspirerande miljö.

 

Pris efter överenskommelse.

 

 

 

Information

Jag arbetar som egenanställd. F-skatt finns därför genom att kund faktureras via Cool Company.